Corona de patata amb salsa verda

Cada 100 grams de patata bullida, segons “La guia de la composición dels alimentos”, té 70 Kcal i 291 KJ, però fregida en té 264 kcal i 1.105 KJ, o sigui que això de que les patates engreixen, potser no és del tot cert, ja que dependrà de com les cuinem. 

CORONA DE PATATA AMB SALSA VERDA 


Ingredients: 600 grams de patates pelades i netes, 2 cullerades soperes de salsa verda, 1 tomàquet i 1 ou dur. 

Quan ja estiguin cuites les patates les aixafeu, les barrejau molt bé amb les dues cullerades de salsa verda i ompliu el motllo, heu de tenir cura d’omplir-lo bé perquè no us quedin forats buits, que haureu untat amb oli perquè el pugueu desemmotllar bé. Per un motllo corona de 19 centímetres de diàmetre necessitareu les quantitats que us dic al encapçalament de la recepta. Calculeu per unes sis persones, si no són molt menjadors.