Carpaccio de carbassó, tomàquet i advocat

Aquest plat diria que  és més aviat un antipasto tal com diuen els italians que una amnida com l'entenem a casa nostra. L’hi he posat carpaccio perquè les verdures estan tallades a làmines fines, tan fines com he pogut, doncs la tècnica de preparació denominada carpaccio consisteix en tallar a làmines fines, en principi carn, però que també es pot utilitzar en qualsevol altre aliment com ara verdures o peix. L’acompanyament clàssic del carpaccio de carn és el formatge Parmesà, però amb les verdures que he utilitzat en aquesta recepta m’hi agrada més la Mozzarella. 

CARPACCIO DE CARBASSÓ, TOMÀQUET I ADVOCAT 


Ingredients: Carbassó, tomàquet madur i verd, advocat, formatge Mozzarella, alfàbrega, sal, pebre i oli. 

Laminar tots els ingredients, muntar el plat, esmicolar unes fulles d’alfàbrega damunt, salpebrar i ruixar amb un bon raig d’oli. 
No puc donar-vos quantitats, però normalment per quatre o sis persones utilitzo un advocat i una bola Mozzarella. Els altres ingredients com són de l’hort no tic mida, ja que vaig omplint el plat fins que queda com a mi agrada.