Triangles de pasta fil·lo farcits de verdures
in PASTA FIL·LO on d’agost 06, 2013
La gràcia d’aquesta recepta és amb que farcireu el triangles, ja que serà lo que hi donarà un toc especial. Feu-ho sempre amb productes de temporada i al vostre gust, sense complex i amb atreviment.
TRIANGLES DE PASTA FIL·LO FARCITS DE VERDURES
Ingredients: 300 grams de farcit “verdures ja cuites”, 6 fulles de pasta fil·lo i mantega per pintar el triangles.
Prepareu el farcit dels triangles, preferentment, amb verdures de temporada i deixeu refredar una mica (a temperatura ambient) abans de començar a fer els triangles de pasta fil·lo.
La pasta fil·lo no és difícil de treballar, però cal tenir cura amb ella, ja que el contacte amb l’aire l’eixuga molt ràpidament i llavors s’esmicola i és trenca. Cal treure del paquet les fulles que necessiteu i la resta tornar-les al paquet i a la nevera. Cada fulla l’heu de partir per la meitat i jo us suggereixo que (la primera vegada) practiqueu amb un paper qualsevol de la mida de la full fil·lo, doncs els triangles no són fàcil de tancar, però val la pena fer-los, doncs independentment de que quedin bons (l’èxit d’això és el farcit) la forma els fa molt atractius a la vista.
Agafeu un full de fil·lo (una meitat, recordeu que els heu partit en dos) i poseu un cullerada sopera del farcit a la part de dalt i aneu tancant-lo, pinteu-lo per ambdós costat amb la mantega fossa i poseu-lo en un safata folrada de paper de forn. Feu-los coure uns 10 minuts al forn, que ja haure escalfat a 200ª, fins que estiguin daurats i cruixents.
Heu de calcular que amb aquestes quantitats surten 12 triangles.
This entry was posted on d’agost 06, 2013 at 16:33 and is filed under PASTA FIL·LO. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.