Crema de tomàquet i síndria

Saludable, fàcil, econòmica, refrescant… una autèntica delícia pels dies calorosos de l’estiu. 

CREMA DE TOMÀQUET I SÍNDRIA

Ingredients: 1 quilo de síndria neta, 1 quilo de tomàquets, 6 cullerades soperes d’oli d’oliva, sal, pebre i una mica de cibulet.

Posareu en un bol el tomàquets netes i tallats a bocins més aviat petitons, la síndria també tallada i neta de llavors, un pessic de sal, un polsim de pebre mòlt i l’oli d’oliva, ho triturareu fins que quedi ben emulsionat, ho tastareu per si cal rectificar abans de passar la crema pel colador “xino” i la reservareu a la nevera fins el moment de servir-la. 

Heu de calcular que us sortirà un 1 ½ litres de crema (més o menys). Per poder apreciar millor el seu gust cal traure-la de la nevera una ½ hora abans de servir-la. 
Podeu posar-hi pel damunt una brins de cibulet tallats o unes fulles de menta, ja que ambdós són molt adients. 

SUGGERIMENTS.- Com la recepta és tan senzilla i bàsica l’èxit de la mateixa és que utilitzeu productes de qualitat.