Peres a la papillota
in POSTRES AMB FRUITA on de març 03, 2015
Les fruites protagonistes de la recepta d’avui són de Km0. Diria que la fruita és millor menjar-la crua, però abans de no menjar-ne, una bona alternativa per anar-la incorporant a la nostra dieta pot ser disfressar-la una miqueta. No sóc una entusiasta de les peres, però fetes a la papillota m’han sorprès agradablement.
PERES A LA PAPILLOTA
Ingredients: 4 peres, 4 cullerades soperes de suc de taronja, ½ llimona (el suc), 2 cullerades soperes d sucre, ¼ de cullerada de postre de canyella en pols, llavors d’anís o anís estrellat i pell de taronja i llimona.
Escalfeu el forn a 180º. Poseu en un cassó el suc de taronja, el sucre i les especies, escalfeu a foc baix fins que tingueu un xarop clar, remeneu de tant en tant.
Peleu, talleu a quarts, traieu el cor, ruixeu amb suc de llimona perquè no s’enfosqueixin, poseu les peres al mig d’un paper sulfurat de 30x30 centímetres, poseu-hi uns brins de pell de llimona i taronja i ruixeu-les amb el xarop colat.
Tanqueu el paquet i enforneu-ho durant uns 10 o 15 minuts segons el grau de maduresa de les peres. Serviu-les tèbies o fredes. Quantitats per quatre persones.
SUGGERIMENTS.- Els brins de pell de taronja i llimona són per aromatitzar, però no per menjar-los.
This entry was posted on de març 03, 2015 at 15:15 and is filed under POSTRES AMB FRUITA. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.