Mousse de fetge amb torrades

Aquesta és una recepta que té com a base un producte senzill, però les herbes amb que l’amaniu serà el que li donarà el toc especial i el farà saborós. Amb unes torrades i una bona amanida pot solucionar-vos un sopar. 
 
MOUSSE DE FETGE AMB TORRADES
 
Ingredients: 225 grams de fetge, 75 grams de mantega, 3 cullerades soperes de conyac, 1 gra d’all, sal, pebre i herbes aromàtiques seques i especies. Netejareu molt bé els fetges. Aquests poden ser tots de pollastre o de pollastre i conill. 
 
En un bol barrejareu la sal, el pebre, totes les herbes aromàtiques i les especies que vulgueu posar-hi (no segueixo cap patró, sempre improviso, però una cullerada de cafè de mostassa en pols us la recomano) i el gra d’all picat. 
En el got de la batedora i posareu les cullerades de conyac i la mantega fossa. En la mateixa paella que heu fos la mantega saltejareu el fetges nets i tallats petitons. Quan estiguin daurats hi afegireu la barreja de les herbes i especies i ho deixeu coure uns 3 o 4 minuts sense parar de remenar-ho, heu d’estar alerta, ja que han de quedar al punt -mai cremats, però tampoc crus-. Afegireu els fetges al got on ja hi ha el licor i la mantega. Triturareu fins que tingueu un textura fina i suau. Sobretot no us oblideu de tastar-ho per si ja està al vostra gust o heu de rectificar. 
 L’heu de posar la mousse en un motlo i deixar-la refredar a la nevera. Servir damunt d’unes llesques de pa torrat.