Pastís de coco

Aquest pastís és molt adient per menjar-lo a l’hora de berenar, doncs acompanyat amb una tassa de te està boníssim. Guardat dins d’una capsa metàl·lica -de les de galetes d’abans- en tindreu per varis berenars. 


PASTÍS DE COCO FOTO

Ingredients: 200 grams de farina, 100 grams de coco deshidratat, 250 grams de sucre, 4 ous, 1 sobre de llevat en pols, 100 mil·lilitres de llet de coco o normal i 50 mil·lilitres d’oli. 
Opcional decoració: coco triturat molt fi o sucre llustre. 

Barrejareu el sucre i els ous fins que tingueu una crema de textura esponjosa i suau, hi afegireu els ingredients líquids i el coco deshidratat, barrejareu bé, hi afegireu la farina i el llevat i remenareu amb energia, per incorporar la farina. 
Vessareu la massa a un motllo untat amb mantega o folrat amb paper sulfurat i posareu el pastís al forn, escalfat a la temperatura de 180º, durant uns 30 /35 minuts aproximadament. Punxareu amb una broqueta i si aquesta us surt seca vol dir que ja està cuit. El deixareu refredar dins del motllo uns 10 minuts abans de desemmotllar-lo, després el deixareu refredar del tot damunt d’una reixeta. 

Amb aquestes quantitats omplireu un motllo de 25 o 27 centímetres de diàmetre i heu de calcular que us sortiran unes 10 o 12 porcions. Podeu empolsar-lo amb sucre llustre o coco triturat molt fi i decorar amb fruites confitades. 

SUGGERIMENTS.- Podeu decorar-lo amb qualsevol tipus de fruita confitada o fresca que tingueu a mà. No oblideu de tamisar la farina sempre abans d’afegir-la a qualsevol massa.