Minis de xocolata i praliné d’avellana

Aquesta recepta podríem dir que és una versió fàcil de fer bombons casolans. Serviu-los sempre amb el cafè, doncs el seu sabor serà el darrer que recordaran els vostres convidats. 

MINIS DE XOCOLATA I PRALINÉ D’AVELLANA 

Ingredients: 200 grams de praliné d’avellanes, 200 grams de cobertura de xocolata negra i canyella en pols. 
Opcional: cacau amarg en pols i varis per decorar. 

Barregeu el praliné d’avellanes, la cobertura de xocolata tèbia i un bon polsim de canyella en pols, remeneu fins que els ingredients estiguin ben incorporats uns amb els altres i ja podeu omplir els motllos de paper de 2,75 centímetres de diàmetre la base posats en una safata de motllos de fer magdalenes petites perquè no es deformin. Els posareu a la nevera fins que estiguin quallats. 
A l’hora de presentar els “minis” podeu fer-ho com més us agradi. Jo els he cobert amb cacau amarg i damunt hi he posat des d’un boci de taronja confitada, fins a un polsim de sucre llustre… Jo els serveixo amb el cafè. Amb aquesta quantitat en omplireu 24 motllos més o menys. 

SUGGERIMENTS: La cobertura de xocolata podeu desfer-la al bany maria o al microones. Aquesta és una recepta molt encertada per si teniu convidats, ja que podeu preparar-la varis dies abans.