Coca de carbassó, formatge de cabra i pesto

Les carbassoneres de gairebé tots els horts del país ja han començat a donar carbassons, i com a partir d’ara això serà un “non stop”, us suggereixo una recepta, fàcil i ràpida de fer, on podreu utilitzar-los. 

COCA DE CARBASSÓ, FORMATGE DE CABRA I PESTO 

Ingredients: 1 massa finíssima de pizza de 260 grams, 200 grams de carbassó net, 6 cullerades de postre de salsa pesto d’alfàbrega, 75 grams de formatge de cabra de barra sense escorça, sal, pebre i oli. 

La base d’aquesta coca pot ser de qualsevol tipus de massa, però com més fina millor, almenys pel meu gust. 
Escalfareu el forn a 200º i mentrestant preparareu la coca. Cobrireu la massa amb la salsa pesto d’alfàbrega, damunt hi repartireu les rodanxes de carbassó tallades amb la mandolina i el formatge de cabra esmicolat, salpebrareu i ruixareu amb un rajolí d’oli d’oliva. 
L’enfornareu uns 15 minuts, més o menys, tot dependrà del tipus de massa amb el que treballeu. Normalment faig la coca sencera, però per la foto (com no tinc un safata tan gran) n’he fet dues de llargues. 
Serviu-la calenta acompanyada d’unes fulles de ruca o enciam. Quantitat per 4 racions.