Pèsols al pesto d'alfàbrega

Sembla ser que els pèsols són una de principals llegums que es consumeixen al món. Com totes les llegums, a més de ser una bona font de proteïnes, minerals i fibres són, també, beneficiosos per la terra, ja que fixen el nitrogen al sòl. 
Aquesta recepta malgrat la puguem fer durant tot l’any, jo la tinc inclosa a la llista de “receptes cent per cent de primavera”, doncs m’agrada fer-la amb pèsols frescos, acabats de collir, i les primeres fulles d’alfàbrega del jardí. 

PÈSOLS AL PESTO D'ALFÀBREGA

Ingredients: 150 grams de pèsols per persona (+ o -) i 1 cullerada sopera de salsa pesto d'alfàbrega. 

Bullireu el pèsols al vapor uns 8 minuts com a molt, no us passeu a l’hora de coure’ls, doncs millor que quedin al dente. Els vessareu en un bol on ja hi haureu posat la salsa pesto d'alfàbrega, barrejareu i ho servireu abans que es refredi massa. 

SUGGERIMENTS.- Hi ha moltes maneres de fer la salsa pesto d'alfàbrega, si la que feu us queda bona no cal que la canvieu. També podeu utilitzar pèsols congelats, doncs és un dels productes que millor suporten el seu pas pel congelador.