Patates al forn amb llimona

Aquesta recepta és una versió de les “patates al forn amb all i romaní” dedicada a la gent que no els agrada l’all. Us les recomano especialment com acompanyament d’un peix al vapor o a la planxa. Penseu que aquestes patates al forn tenen molt poques grasses saturades. 

PATATES AL FORN AMB LLIMONA

Ingredients: 500 grams de patates, 2 cullerades soperes d’oli, 1 llimona (el suc i mitja pell) i sal. 

Escalfareu el forn a 200 º. Pelareu, tallareu i bullireu les patates uns 10 o 15 minuts en una olla amb aigua i sal. Escorrereu les patates i les posareu a la safata amb l’oli, que haureu escalfat uns minuts dins del forn, ruixareu amb el suc de la llimona i les posareu a coure uns 20 o 25 minuts. Just acabades de treure del forn (opcional) hi ratllareu la pell de mitja llimona. 
Quantitat per 4 persones. Podeu servir-les com a primer plat acompanyades d’una amanida o com a guarnició d’un segon plat especialment si és de peix al vapor o planxa.