Pollastre al forn amb albergínia, tomàquet i vinagre balsàmic
in POLLASTRE I CONILL on d’agost 04, 2014
Puc assegurar-vos que és una manera diferent de fer un pit de pollastre i que no us quedarà gens eixut, ben al contrari.
POLLASTRE AL FORN AMB ALBERGÍNIA TOMÀQUET I VINAGRE BALSÀMIC
Ingredients: 4 filets pit de pollastre; 1 albergínia, 1 pot de 400 grams de tomàquets sencers pelats, 125 mil·lilitres de vinagre, balsàmic, 2 cullerades soperes de sucre moreno, 1 cullerada sopera d’oli, sal i pebre.
Tallarem l’albergínia a lo llarg amb quatre trossos, els salarem i les deixarem reposar una bona estona perquè deixin anar líquid. Els rentarem, eixugarem, els untarem amb una mica d’oli per les dos cares i les posarem al forn escalfat a la temperatura de 200 º uns 15 minuts, més o menys. Heu de calcular que la safata sigui una mica gran, ja que després hi hem d’afegir els altres ingredients.
Salpebrarem els filets de pollastre (hem de calcular entre 180 i 200 grams per cada un d’ells) i els posarem damunt de cada trosso d’albergínia que ja hem tret del forn, aprofitant la mateixa safata.
En un bol barrejarem els tomàquets tallats per la meitat o a quarts (segons mida) el vinagre balsàmic, l’oli i el sucre, i ho repartirem per damunt del pollastre.
Tornarem a posar la safata al forn durant uns 25 / 35 minuts, fins que el pollastre estigui fet.
Podem adornar el plat amb una fulleta de romaní, alfàbrega… no importa gaire, doncs sols és per donar-hi un toc de color verd.
This entry was posted on d’agost 04, 2014 at 18:10 and is filed under POLLASTRE I CONILL. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.