Cloïsses amb llimona
in PEIX I MOL·LUSCS on d’octubre 18, 2013
Aquest recepta serveis exactament igual per qualsevol altra varietat, ja que la idea és cuinar-les amb la seva pròpia aigua.
CLOÏSSES AMB LLIMONA
Ingredients: 1 quilo de cloïsses, ½ llimona, sal, pebre, oli i julivert.
Posar una paella al foc i quan estigui ben calenta tirar-hi les cloïsses ben netes i tapar-la. Quan es comencin a obrir salpebrar-les, afegir-hi el suc de la llimona i tornar a tapar la paella un minut o dos. Servir en un plat fondo amb una mica de julivert picat i un raig d’oli. Queda molt bé acompanyat d’unes llesques de pa rústic torrat per sucar-hi el suc del fondo del plat que deixen anar les cloïsses. Calculeu per a quatre persones si el serviu com un entrant.
This entry was posted on d’octubre 18, 2013 at 15:02 and is filed under PEIX I MOL·LUSCS. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.