Crema de remolatxa

Aquest és el primer any que hem sembrat remolatxes i estic entusiasmada amb les primeres que he collit. Tenen un color fantàstic i per començar he volgut fer una crema, fàcil, simple i senzilla, però ja tinc algunes altres receptes en ment que vull experimentar, ja que aquest és un producte nou per mi.

CREMA DE REMOLATXA


Ingredients: 500 grams de remolatxa, sal, pebre, iogurt i mel.

Bullir les remolatxes amb agua i sal uns 20 minuts i deixar-les refredar una mica dins la mateixa olla, escorre-les, però guardant l’aigua d’on les hem bullit i pelar-les. Les posarem en un bol on les triturarem junt amb una part de l’aigua on les hem bullit, penseu que hi hem d’anar afegint aigua segons la textura que idònea per una crema. Reservarem a la nevera fins el moment de servir.  suten 4 racions.
Barrejar el iogurt amb la mel i posar-ne una cullerada damunt de la crema que servirem amb bols.