Pinya cremada

Per motius de feina vaig estar més de quinze dies a un petit hotel d’Escòcia durant el mes de març. La mestressa era encantadora i d’ella he copiat el fet de cremar al forn o amb pala / bufador la fruita fresca. En aquella època esmorzava sempre fruita i com ella és negava a servir-me una simple peça de fruita fresca, va començar a fer-me la fruita amb un toc calent i dolç. Sempre que faig -pinya cremada- em ve a la memòria Escòcia. Espero que us animeu a fer-la

PINYA CREMADA


Ingredients: 1 rodanxa de pinya natural i un cullerada de postre de sucre.

Escalfeu la pala de cremar la crema. Mentrestant talleu una rodanxa de pinya d’uns dos centímetres, peleu-la i espolseu-la amb el sucre. Quan tingueu la pala ben calenta (també podeu utilitzar un bufador) ja podeu cremar el sucre i us recomano servir-ho tot seguit. Les mides són individuals, d’una pinya podeu calcular que en surten per sis persones.