Crema de carbassa al pebre


Aquesta és una crema molt fàcil, molt bona i molt adient per fer durant l’hivern. M’ha sembla oportú començar per fer la “crema de carbassa base” la més fàcil, però la podem canviar de gust afegint-hi altres ingredients com ara: ceps, curri, foie... Una bona manera de saber que una crema té la consistència idònea és quan aguanta el guarniment sense enfonsar-se del tot, necessitem cullera per menjar-nos-la i no tenim la temptació de veure-la.

CREMA DE CARBASSA AL PEBRE 


Ingredients: 500 grams de carbassa neta, ½ ceba, 200 grams patata neta, sal i pebre negre i blanc mòlt. 

Pelarem, netejarem i tallarem a trossos tots els ingredients i els bullirem amb aigua amb una mica de sal durant uns 10 minuts. Quan ja estiguin cuits els escorrerem, però guardant l'aigua on els hem bullit. Els posarem en un bol amb una part de l'aigua on els hem bullit, penseu que hi hem d'anar afegint aigua fins obtenir la textura idònea per una crema.
Hem de servir-la ben calenta en un bol amb un polsim de pebre mòlt al moment. Podem calcular per quatre persones.