Magrana amb vi dolç i sucre

La magrana és una fruita típica d’aquest dates, com la majoria de les fruites fresques, conté una gran quantitat d’aigua, així com també una gran quantitat de vitamina C, antioxidants i tanins, que li atorguen efecte antiinflamatori i astringent, que li confereixen aquest sabor amarg tan característic. 

MAGRANA AMB VI DOLÇ I SUCRE 


Ingredients: 1 magrana, 1 cullera de postre de sucre integral i un raig de vi dolç 

Hem de ser cautelosos a l’hora de desgranar la magrana, ja que el seu suc pot tenyir la roba. Partir-la en dos trossos i posar el grans en un bol, vigileu que no us quedi miquetes de pell blanc, doncs pot amargar-nos el plat i tampoc queda gens bonic. Barrejar el grans amb el sucre i el vi dolç i deixar-ho reposar, cal remenar-ho de tan en tan. Si voleu servir-la a l’hora de dinar lo millor és fer-la un parell d’hores abans. Jo aprofito i el dia que vull fer aquest postre també faig una amanida amb magrana.