Broquetes de carbassó i tomàquet bombeta groc

Aquesta és un recepta cent per cent d’estiu, doncs gairebé no cal cuinar-la i dóna molt poca feina. Els entremesos, no vermut, jo els entenc com un sortit de viandes posades al mig de la taula, majoritàriament substituint el primer plat, on cada comensal es serveix allò que més li ve de gust. 

BROQUETES DE CARBASSÓ I TOMÀQUET BOMBETA GROC 

Ingredients: 2 carbassó, 300 grams (aprox..) tomàquet bombeta groc, sal, pebre negre mòlt i oli d’oliva. 

Abans que res vull dir-vos que les quantitats són aproximades, ja que podeu muntar les broquetes de diferents mides, doncs us donarà un joc més divertit al plat. 
Rentareu els carbassons i els tomàquets, els eixugareu i reservareu. Pelareu els carbassons, però no del tot, a ratlles que us quedi com una zebra i amb la mandolina els tallareu a làmines ben fines. Les enrotllareu i anireu muntant les broquetes. Si no són prou fines és trencaran. 
Escalfareu la planxa a foc viu, l’untareu amb oli d’oli, coureu les broquetes un parell de minuts per cada costat i les salpebrareu just acabades de traure del foc. Tèbies és com més bones estan. 

SUGGERIMENTS.- Les broquetes podeu fer-les barrejant diferents verdures, però a mi no m’agrada barrejar masses tipus diferents, doncs trobo que queda més bonic de dos en dos i jugant, sempre, amb els colors.